+389 (0)2 261 4844

Стапи во контакт

Имате прашања? Обратете се до нас од нашата контакт форма и ќе ви се вратиме наскоро.

Чист Воздух за Сите

Дознајте повеќе за тоа што може да направи PureCloud за вас и вашиот град.

Без разлика дали сте инспектор, активист или медиум, ние можеме да ви помогнеме со потребните ресурси за да создадете почиста иднина за вас и вашите граѓани. Контактирајте не за да закажете демо, интервју или да разговарате за партнерство на нови пазари.

* Овие полиња се задолжителни.

Адреса
Орце Николов 190/3/6 Скопје, Северна Македонија
Телефон

+389 (0) 2 261 4844

Е-маил

[email protected]